După cum puteți vedea am luat gamemode GodFather când tot ce trebuie să faci web dă-mi eșuează Cum pot remedia? Sunt un incepator in scripting, dar știu noțiunile de script
de cine vorbesti? + nu sunt copil am 16 ani si doar vreau sa infiintez o comunitate nu una care la 15 ON alegem staff si la 30 lideri, vreau ceva unic sa fac nu am intentia de a copia servere de SAMP chiar daca unele lucruri o sa fie asemanatoare
adevarat nu ma ajuta deoarece sunt incepator in chestia asta de scripting dar acum stiu limbaju C++ si C# foarte bine, doar la javascript mai am de invatat. Nimeni nu s-a nascut destept toti invatam de aia exista scoala.
=)))))))))))) ce este un pointer? unde se stocheaza o variabila? ce este o clasa ce este o interfata a unei clase. da stii care e ironia si imi dau seama ca esti total paralel? js e cu mult mai usor si accesibil din toate punctele de vedere fata de c++.
Pai pointerul memoreaza o adresa. Sincer nu stiu ce vrei sa spui cu stocarea variabileri e ceva asemanator ca in C# e bine asta nu stiu Nu o stiu chiar foarte bine dar stiu limbajul C++ Nu stu depinde cum gandesti tu pentru mine e mai usor C++ decat JS Eu incerc sa nu rad de oameni si sa imi bat joc de ei asa cum pare ca o faci tu, fac ce stiu
imi bat joc pentru ca te trezesc la realitate? traiesti iluzia ca cunosti c++, dar in realitate nu o cunosti, nu te limita la crearea unei variabile si a unei functi, acest limbaj este cu mult mai larg, peste posibilitatea ta de intelegere. pointer-ul este un hook al adresei de memorie. variabilele se stocheaza in memoria RAM a aplicatiei.