1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Closed System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found.

Discussion in 'Solved & Closed' started by Fayth, Jan 12, 2017 at 1:52 AM.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fayth

    Fayth New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Thursday
    Title:
    System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found.
    What's wrong?:
    Remote Server returning an error
    What should normally happen?:
    Server probably should start?
    How to reproduce the issue:
    Not sure.
    Operating System:
    Centos7
    Mono version ($ mono -V):
    4.6.2
    Write any additional information (Use spoilers for images):
    When I attempt to start my server I get the following error code:


    Code:
     System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found.
      at System.Net.WebClient.UploadDataInternal (System.Uri address, System.String method, System.Byte[] data, System.Net.WebRequest& request) [0x000a6] in <5071a6e4a4564e1
      at System.Net.WebClient.UploadData (System.Uri address, System.String method, System.Byte[] data) [0x00047] in <5071a6e4a4564e19a2eda0f53e42f9bd>:0
      at System.Net.WebClient.UploadData (System.String address, System.Byte[] data) [0x00019] in <5071a6e4a4564e19a2eda0f53e42f9bd>:0
      at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Net.WebClient:UploadData (string,byte[])
      at GTANetworkServer.GameServer.<AnnounceSelfToMaster>b__144_0 () [0x000d8] in <52d0a98b3423497b9e614831cf71c0a8>:0
    
    

    I've allowed the port through my firewall, So not sure what's up.​
     
  2. Fayth

    Fayth New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Thursday
    Turned out I didn't properly open the port on my firewall.

    Problem solved.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page