1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. GTA Network forum is now in archive mode.

Closed Running a server through Linux - the server does not show that it works

Discussion in 'Solved & Closed' started by Shefer, Aug 29, 2017.

  1. Shefer

    Shefer Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 25, 2017
    Title:
    Running a server through Linux - the server does not show that it works
    What's wrong?:
    I ran the server through Linux, and the server did not run - does not appear in the list of connected servers.
    What should normally happen?:
    The server needs to work and show that it works
    How to reproduce the issue:
    idk, see the imge
    Write any additional information (Use spoilers for images):
    [​IMG]
    http://i.imgur.com/U2H5Xxo.png

    I ran the server through Linux, and the server did not run - does not appear in the list of connected servers.
    What is the solution to the problem?​
     
  2. Shefer

    Shefer Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 25, 2017
  3. Shefer

    Shefer Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 25, 2017
  4. Mr.Pixel

    Mr.Pixel Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2017
    What is your GTA:N server version?
     
  5. Shefer

    Shefer Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 25, 2017

Share This Page